Cyber Security Dagen 2024​

Hvis vi skal ruste os til fremtidens trusselsbillede, er vi nødt til at forholde os til it-sikkerhed og agere, før det er for sent. Netop det ønsker TDC Erhverv at sætte fokus på. Derfor gentager vi sidste års succes og slår endnu engang dørene op for det årlige event – CyberSecurity Dagen d. 7.marts!

Dagen byder på spændende oplæg præsenteret af førende eksperter og virksomhedsledere, der fortæller om deres erfaringer inden for både cybersikkerhed og compliance. Få konkrete redskaber til at øge it-sikkerheden i din virksomhed og bliv klædt på til morgendagen, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

CyberSecurity Dagen er et event med fokus på it-sikkerhed arrangeret af TDC Erhverv i samarbejde med Cisco, Dansk Erhverv og IT-Branchen.

Kom og lyt med, når førende eksperter og virksomhedsledere inden for branchen giver deres take på it-sikkerhed og gør os klogere på hackernes metoder.

Udover spændende oplæg og lækker mad, vil der være rig mulighed for at netværke og blive inspireret. Læs mere om det fulde program her.

Eventet er gratis og åbent for alle, som ønsker at få den nyeste viden inden for cybersikkerhed.

Computerworld Cloud FestivalComputerworld Cloud Festival_9
Computerworld Cloud FestivalComputerworld Cloud Festival_20
2023-03-15-NUUDAY-CyberSecurity-Event-Koebenhavn-011

Derfor afholder vi CyberSecurity Dagen

Danmarks digitale styrke

Danmark er et af verdens mest digitale samfund. Ifølge regeringens nye Digitaliseringsstrategi ligger Danmark på en 5. plads i EU, når det gælder befolkningens digitale kompetencer. Det har vi god grund til at være stolte af. Vi har formået at udnytte den digitale udvikling privat, på arbejdspladsen og i samfundet. Lige fra MitID og e-Boks til forskellige programmer på arbejdspladsen. Digitale løsninger, der gavner os hver eneste dag. Men hvad sker der, hvis de digitale løsninger pludselig går ned?

It-sikkerhed hos TDC

Hos TDC Erhverv ved vi, at it-sikkerhed er en forudsætning, hvis ikke vores digitale infrastruktur skal falde sammen som et korthus. Men vi ved også, at it-sikkerhed kan være svært at få hånd om. Komplekst og uoverskueligt. Noget, man typisk overlader til it-afdelingen. Men det er ikke nok. It-sikkerhed berør os alle på forskellige måder og i forskelligt omfang. For virksomheder skal it-sikkerhed ses som en integreret del af enhver drift og en forudsætning for at opretholde kundernes og offentlighedens tillid – også i fremtiden.

CyberSecurity Dagen

Vores håb med CyberSecurity Dagen er at give danske virksomheder indsigt i, hvordan de sikrer høj it-sikkerhed. Til eventet kommer vi blandt andet med konkrete redskaber til, hvordan din virksomhed kan holde styr på krav og standarder og blive mere compliant. Samtidig får du gode råd til, hvordan din virksomhed bedst muligt ruster sig mod cyberkriminalitet.

Hvorfor er it-sikkerhed vigtigt?

Vi lever i en verden, hvor teknologien udvikler sig med lynets hastighed. En verden, hvor hver fjerde dansker forventer at bruge kunstig intelligens som ChatGPT i arbejdslivet om tre år.

Den teknologiske udvikling gavner os på mange parametre, men den skaber også bekymring. For med nogenlunde samme hastighed udvikler hackerne deres færdigheder, og truslen fra cyberkriminalitet mod Danmark beskrives som meget høj af Center for Cybersikkerhed.

De velorganiserede hackergrupper går efter alle dele af samfundet, og it-sikkerhed er mere relevant end nogensinde før i alle led af en virksomhed. Derfor er det centralt, at virksomheder har styr på deres compliance.

Compliance

I den digitale verden er data og information en eftertragtet råvare, som der købes og handles med. Derfor er det afgørende, at virksomhederne har et effektivt compliance-program.

Compliance dækker over, om og hvordan din virksomhed forholder sig til de lovkrav og standarder, der gælder for jeres branche som f.eks. GDPR, NIS2 eller etiske områder. Her spiller dokumentation og løbende orientering om ændringer i regler, love og standarder en afgørende rolle.

Med en effektiv og struktureret tilgang til compliance kan din virksomhed imødegå de udfordringer, der er forbundet med den øgede digitalisering. Det betyder blandt andet, at du kan minimere risiko for skade på virksomhedens netværk, platforme og virksomhedsdata. Compliance er alfa og omega, hvis du skal sikre et højt niveau af it-sikkerhed i din virksomhed.

Hvem er vi

Vores arrangementsplanlæggere

beautiful-business-business-executive-2381069.jpg

Lana S. Barhorst

Ejer og eventarkitekt

attractive-beautiful-beauty-1024311.jpg

Heather Shores

Logistik

arms-crossed-confident-facial-expression-2379004.jpg

Adam J. Straub

Lys